Selv om vikarene imponerte mot Norwich får de neppe fornyet tillit mot Brentford

Jürgen Klopp vil høyst sannsynlig sette inn sine mest betrodde spillere igjen når Liverpool skal kjempe om viktige ligapoeng i London lørdag kveld.

Det er all grunn til å hylle spillerne som tok vare på sjansen når de fikk en sjelden kamp fra start i ligacupoppgjøret mot Norwich tirsdag kveld. I angrepet imponerte både Takumi Minamino og Divock Origi.

Førstnevnte gjorde to mål fra kloss hold, det første etter en corner og det andre etter en smart finte. Mellom disse to scoringene headet Origi et strålende innlegg fra en annen vikar, venstreback Kostas Tsimikas, i mål på utsøkt vis.

Det var i det hele tatt lite å sette fingeren på når det gjaldt innsatsen til spillerne som til vanlig sitter på reservebenken når det spilles Premier League-fotball. Tsimikas har for eksempel imponert stort når han har avløst Andy Robertson denne sesongen.

Grekeren har vist seg som en cornerspesialist, og han slår også gode innlegg i åpent spill. Han står allerede bokført med to målgivende pasninger denne sesongen. Det er like mange som Trent Alexander-Arnold, og ingen Liverpool-spiller har flere assists enn disse to og angriperne Origi og Mohamed Salah.

Mannen som Tsimikas vikarierer for, Andy Robertson, har til sammenligning fortsatt ikke slått noen målgivende pasninger denne sesongen.

Likevel kommer høyst sannsynlig Robertson inn for Tsimikas på venstrebacken mot Brentford, og på motsatt side vil også unge Conor Bradley måtte tre til side igjen, selv etter en godkjent debut mot Norwich, dersom Trent Alexander-Arnold eller James Milner blir friske igjen etter forkjølelsen som har satt dem ut av spill de siste dagene.

Over halvveis i en svært hektisk periode

Kampen mot Brentford er den femte av sju matcher på 22 dager, og Jürgen Klopp kommer garantert til å rotere på laget igjen.

Det kan bety at hele forsvarsrekka, inkludert keeper Caoimhin Kelleher, byttes ut etter Norwich-kampen. Sidebackene har vi alt nevnt. Etter mer spenning knytter det seg til stopperplassene. Virgil van Dijk er nok selvskreven mot Brentford.

Det store spørsmålet er om Joel Matip er like selvskreven, til tross for godt spill så langt denne Premier League-sesongen. Mot Norwich imponerte både Joe Gomez og Ibrahima Konate. Sistnevnte har imidlertid spilt to kamper på rad nå, så det vil være en stor overraskelse om han starter mot Brentford.

Vi holder en knapp på at både Alisson Becker, Virgil van Dijk og Joel Matip blir å finne i startelleveren på Brentfords nye stadion.

Hvem tar den tredje plassen på midtbanen

Det er på midtbanen at Jürgen Klopp har færrest alternativer. Harvey Elliott er langtidsskadet, mens det allerede er klart at Thiago Alcantara heller ikke blir involvert mot Brentford, etter muskelskaden han fikk i baksiden av den ene leggen. Naby Keita måtte ut med skade etter å ha spilt en omgang mot Norwich, og er dermed usikker, selv om Klopp ikke trodde skaden var alvorlig.

Milner var som nevnt syk i midtuken, og dermed virker det opplagt at to av de tre plassene på midtbanen mot Brentford går til Fabinho og Jordan Henderson, mens Curtis Jones la inn en god søknad om å få den tredje plassen med sin innsats på Carrow Road.

Alex Oxlade-Chamberlain kan være et alternativ, men mye taler for at Klopp velger Jones dersom verken Keita eller Milner rekker kampen på lørdag.

I angrepsrekka skal mye til for at Jürgen Klopp ikke plukker ut trioen Mohamed Salah, Sadio Mané og Diogo Jota til å starte mot Brentford, etter at de alle fikk hvile mot Norwich. Scoringer og godt spill mot Norwich er selvsagt pluss i margen for Minamino og Origi, men i helgen blir det nok innbytterbenken igjen for de to.

Der kan også Roberto Firmino komme til å sitte, etter at han tidligere denne uken begynte å trene med laget igjen etter sine hamstringproblemer.

Sannsynlig lagoppstilling mot Brentford: Alisson Becker, Trent Alexander-Arnold, Joel Matip, Virgil van Dijk, Andy Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Curtis Jones, Mohamed Salah, Sadio Mané, Diogo Jota.

Brentford - Liverpool spilles lørdag klokken 18.30, og blir vist direkte på TV 2 Sport Premium.