1948-2024:Larry Lloyd ble Liverpools forsvarsoffer

Han overtok 5’er-trøya til Ron Yeats, Liverpools forsvarsgigant på 60-tallet. Larry Lloyd spilte fast i de rødes indre forsvar under de tre første årene på 70-tallet. Knallhard som sin forgjenger, hvor nær 190 cm på strømpelesten bidro til å gi ham stor luftstyrke.

Bli medlem og les resten av artikkelen!

Hoved

  • Medlemsbladet The Kopite i postkassa
  • Full tilgang til alt på Liverpool.no
  • Digitalt medlemskort
  • 10% i KopShop
  • Medlemsturer til Liverpool

Digital

  • Medlemsbladet The Kopite digitalt
  • Full tilgang til alt på Liverpool.no
  • Digitalt medlemskort
  • 10% i KopShop
  • Medlemsturer til Liverpool
Kjøp for 320,- pr årKjøp for 210,- pr år

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent og nå får du annonsefrie sider om du er logget inn. Informasjon om medlemskapstypene finner du her

Allerede medlem? Logg inn her