SKJERF SOM SUPPORTERNE MISLIKER Et såkalt "half n half scarf" i salg utenfor Old Trafford. Disse skjerfene får nakkehårene til å reise seg hos flere enn undertegnede.

«Did you buy a half n half scarf at the game yesterday?»

Jeg våknet dagen etter United til en tweet fra min gamle venn John Mackin. «Kjøpte du et skjerf som var halvt Liverpool og halvt Manchester United i går?»


Lørdag 11.11.2017 19:35 Tore Hansen kopl4

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.