SKJERF SOM SUPPORTERNE MISLIKER Et såkalt "half n half scarf" i salg utenfor Old Trafford. Disse skjerfene får nakkehårene til å reise seg hos flere enn undertegnede.

«Did you buy a half n half scarf at the game yesterday?»

Jeg våknet dagen etter United til en tweet fra min gamle venn John Mackin. «Kjøpte du et skjerf som var halvt Liverpool og halvt Manchester United i går?»


Lørdag 11.11.2017 19:35 Tore Hansen kopl4

For å lese hele denne artikkelen må du være medlem …hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes i størst grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift, utvikling og en mest mulig åpen site. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Siden du er Liverpoolsupporter…

…hvorfor ikke støtte supporterklubben og bli medlemskap? Liverpool.no driftes i stor grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift og utvikling av siten. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.