TROR PÅ KLOPP Tony Barrett har tro på at skryteveggen på Melwood kan få en oppgradering med Jürgen Klopp som manager.

Supporternes røst:– Mer kjærlighet til supporterne

Som 2-åring ble Tony Barrett tatt med på sin første Liverpool-kamp på Anfield. Som 11-åring fikk han sesongkortet han har den dag i dag.


Fredag 10.11.2017 09:48 Arve Vassbotten arvaldo

For å lese hele denne artikkelen må du være medlem …hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes i størst grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift, utvikling og en mest mulig åpen site. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Siden du er Liverpoolsupporter…

…hvorfor ikke støtte supporterklubben og bli medlemskap? Liverpool.no driftes i stor grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift og utvikling av siten. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.