NY BOK: Ian Herbert har skrevet ny bok om Bob Paisley.

Ny bok:Fortellingen om Bob Paisley

Bob Paisley var assistenten som ikke kunne kommunisere, men hvis evne til å bedømme en spiller og gjøre taktiske vurderinger knapt har noe sidestykke.


Søndag 17.12.2017 14:25[email protected]

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.