TO MANN PÅ PLASS: Ray Clemence og Phil Neal har fått plass på drømmelaget så langt.

Tippekampenes drømmelag - høyrebacken:Grossist i medaljer

Fra desember 1974 til september 1983 spilte han samtlige 365 ligakamper for Liverpool. Bare tygg litt på den!


Lørdag 30.12.2017 12:49 Arve Vassbotten arvaldo

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.