DRAKTLANSERING Årets hjemmedrakter er de mest solgte for Liverpool FC noensinne. Det er stor ståhei og stort opplegg rundt hver eneste draktlansering.

Kjøp av spillere dekkes aldri inn på salg av drakter

Om et par uker åpner transfermarkedet. Det finnes mange myter og meninger når det gjelder kjøp og salg av spillere.


Torsdag 21.12.2017 08:55 Tore Hansen kopl4

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.