FOTBALLMOTE Jacqui McAssey har brukt mye tid de siste årene på å se på hvordan fotballfans kler seg. For anledningen har hun også kledd seg i rødt for å vise hvem hun holder med.

Rød mote

Jacqui McAssey har fulgt kvinnelige fotballsupportere gjennom tre hele sesonger for å se hvordan de uttrykker seg gjennom klær og mote.


Onsdag 20.12.2017 10:30 Arve Vassbotten arvaldo

For å lese hele denne artikkelen må du være medlem …hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes i størst grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift, utvikling og en mest mulig åpen site. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Siden du er Liverpoolsupporter…

…hvorfor ikke støtte supporterklubben og bli medlemskap? Liverpool.no driftes i stor grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift og utvikling av siten. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.