STEG FREMOVER: kademidirektør Alex Inglethorpe kan tilfreds registrere, når han snakker om de siste månedene med The Kopite, at utviklingen av egne spillere i Liverpool FC den siste sesongen har tatt et steg framover.

En liten seier for akademiet

Det har vært en sesong hvor Jürgen Klopp flittig har involvert klubbens unge spillere, om ikke helt lent seg på dem.


Mandag 24.04.2017 17:41 Torbjørn Flatin tflatin

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.