BLE LURT: Tullekontoen @duncanjenkinsFC fikk Liverpool FC på nakken.

Møt @duncanjenkinsFC«Insideren» som fikk Liverpool FC til å svette

På transfer deadline day passer det hente frem historien om «Duncan Jenkins».


Mandag 06.06.2016 08:50 Arild Skjæveland askjaeveland

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.