GODT FORNØYD Jürgen Klopp omfavner Virgil van Dijk etter at nederlenderen ble matchvinner i cupkampen mot Everton.

KommentarPå Klopp sin transfermåte

Liverpools manager har fått sin midtstopper, men samtidig solgt sin største stjerne uten å ha klar noen erstatter


Torsdag 25.01.2018 11:51 Torbjørn Flatin tflatin

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.