£250M som kan ha forandret LFC

Jürgen Klopp skyndte seg langsomt i transfermarkedet. Det ble kjøpt lurt og rimelig på Anfield, og solgt dyrt. Det manglet imidlertid fortsatt kvalitet, og et utlegg på £250M i 2018 skal sørge for at de røde tar skrittet tilbake til toppen.


Mandag 03.12.2018 12:33[email protected]

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.