– Det føles annerledes nå

Chris Bascombe gjør seg klar for en ny vår med å følge Liverpool FC. Tidligere har han som journalist i Liverpool Echo og nå Telegraph fulgt de røde inn til tre 2. plasser. Nå ønsker han muligheten til å kunne bruke noen ekstra fete typer til å beskrive et mesterlag.


Torsdag 24.01.2019 22:03 Torbjørn Flatin tflatin

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.