CupvinnercupDrama uten en lykkelig slutt

Det var Liverpools første finale ute i Europa, og vi var siden ganske nærme igjen, men turneringen huskes også som øyeblikkene hvor norske klubber kom med i den offisielle statistikken og rekordbøkene på Anfield. Vi har sett nærmere på Liverpools deltakelse i Cupvinnercupen.


Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.