THE ACADEMYKi-Jana Hoever nytt stjerneskudd

Det har tatt tenåringen Ki-Jana Hoever mindre enn et halvt år å trene og spille seg inn i førstelagsdiskusjonen. Den nederlandske tenåringen har klart å pirre oppmerksomheten til Jürgen Klopp og er et av høydepunktene på akademiet denne sesongen.


Torsdag 24.01.2019 21:38 Torbjørn Flatin tflatin

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.