Da Everton vant og Liverpool rykket ned.Mareritt-sesongen 1927/28

Sesongen 1927/28 ble en marerittsesong for veldig mange fotballfans rundt om på øyriket. Halve ligaen sto i fare for å rykke ned noen runder før slutt. Lagene byttet plass på tabellen like ofte som dagsavisene kom ut i aviskioskene.


Torsdag 24.01.2019 21:01KJELL HANSSEN

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.