Danske1

– Klopp har lært oss at fotball kan – og skal – være morsomt

«He made the people happy», står det på Bill Shanklys statue utenfor Anfield. En dag står kanskje Jürgen Klopp der på sokkel også. Da bør det kanskje stå: «He made people smile.»


Mandag 14.10.2019 19:56[email protected]

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.