Michael Owens versjon

Han er et av de største talentene Liverpool FC noen gang har fostret opp og siste engelskmann som har vunnet den gjeve Ballon d’Or. Men da han forlot klubben for Real Madrid og senere signerte for Manchester United, var det mange helrøde som ble sinte og har vært det siden. I dette eksklusive intervjuet med supporterklubben forklarer Michael Owen bakgrunnen for sine valg og at alt han egentlig ville, var å returnere til Liverpool FC. Men skjebnen ville det annerledes.

14. okt 2019 kl 21.00 Ragnhild Lund Ansnes

Logg inn

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.

PS! Vi tester nå ut annonsefritt for våre medlemmer i en prøveperiode. Les flere detaljer om dette her. 

Har du innspill til journalisten?