Tegning som medisin

Per Olav Ervik opplevde endelig guttedrømmen om å få se favorittlaget spille på Anfield i år. Samtidig har han hentet fram den gamle tegnegleden han hadde som barn, og det å tegne karikaturer av spillerfavorittene er ren medisin.


Torsdag 14.03.2019 17:18 Ragnhild Lund Ansnes mrs1nil

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.