Røde supportereEt liv med Liverpool FC

John Mackin er et kjent ansikt blant Liverpools supportere. En engasjert fargeklatt som via fanzine og bok nå gjerne underholder i sosiale medier. Med røde supportere klare til sesonginnspurt i liga og cup har vi tatt en prat med veteranen angående supporterkultur og røde mesterlag.


Tirsdag 23.04.2019 11:24[email protected]

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.