Røde supportereEt liv med Liverpool FC

John Mackin er et kjent ansikt blant Liverpools supportere. En engasjert fargeklatt som via fanzine og bok nå gjerne underholder i sosiale medier. Med røde supportere klare til sesonginnspurt i liga og cup har vi tatt en prat med veteranen angående supporterkultur og røde mesterlag.

23. apr 2019 kl 11.24 [email protected]

Logg inn

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.

PS! Vi tester nå ut annonsefritt for våre medlemmer i en prøveperiode. Les flere detaljer om dette her. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]