John Wark, Liverpool 1984-1988- Midtbanen til Liverpool bidrar med for få mål

Vi skriver midten av april, og antall spillemål i ligaen fra Liverpools midtbane er under tosifret. Vi har spurt en ekspert på området, John Wark, om hvordan han vurderer maskinrommet på dagens røde lag.


Tirsdag 23.04.2019 12:48[email protected]

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.