Rasismehetsen mot Salah og de andre Premier League-stjernene må stoppes

Mo Salah er igjen blitt offer for rasistisk hets. De siste par årene virker det som om kampen mot rasisme i fotball går feil vei. Jeg håper jeg tar feil, fordi dette er en kamp fotballen ikke har råd til å tape.


Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.