John Barnes-intervju:– Jürgen Klopp har gitt Liverpool FC en ny identitet

John Barnes var Liverpools beste spiller og toppscorer da de røde fra Anfield sist vant ligaen, i 1990. Nå følger han et Liverpool som synes klare til å ta opp arven etter tidligere storlag.


Fredag 07.06.2019 16:20 Torbjørn Flatin tflatin

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.