Fant kjærligheten i Liverpool

Førti damer i røde kjoler stiger ut av en buss foran Anfield. Ved Shankly-statuen står Kenneth Tjønna og vet lite om at han fem år senere skal ned på kne foran ei av jentene i rødt på akkurat samme sted.


Torsdag 04.07.2019 11:42 Ragnhild Lund Ansnes mrs1nil

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.