NyopprykketGamle kjente, som ofte går ned igjen

Jürgen Klopp fikk et par tidlige sjokkopplevelser fra lag som hadde rykket opp i Premier League. De har han imidlertid ristet av seg – og hvis statistikken følges, vil Norwich, Sheffield United og Aston Villa både få problemer med å ta poeng mot Liverpool og holde seg i divisjonen.

4. jul 2019 kl 12.28 [email protected]

Logg inn

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.

PS! Vi tester nå ut annonsefritt for våre medlemmer i en prøveperiode. Les flere detaljer om dette her. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]