Fairclough1

Den mest lokale av de lokale

Han pryder fortsatt plakater om Liverpool FC, David Fairclough. Om den gangen superreserven scoret et av klubbens mest omtalte mål mot Saint-Étienne. Han var også midt oppe i det da lokale spillere hadde sin storhetstid på et suksessfullt Liverpool.


Onsdag 04.09.2019 16:43[email protected]

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.