Fieldsend1

Den sosiale historien til Liverpool

«Dette er en historie om Liverpool, klubben og byen», står det på vaskeseddelen til boka «Locãl». Vi har møtt forfatteren Dan Fieldsend for å få ham til å fortelle mer om sjelen til og rundt et av verdens beste fotballag, og hvor det kommer fra.


Onsdag 04.09.2019 16:51[email protected]

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.