Den siste vinneren

Glenn Hysén ble som eneste svenske i historien til Liverpool FC ligamester i sin første sesong med klubben, og siden har ikke pokalen vært på Anfield. Glenn håper nå at de historiske dagene fra 1990 snart kan omskrives og at han snart ikke lenger er en av de siste ligavinnerne i helrødt.

25. jan 2020 kl 09.15 [email protected] tflatin

Logg inn

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.

PS! Vi tester nå ut annonsefritt for våre medlemmer i en prøveperiode. Les flere detaljer om dette her. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]