40 år med mange kontakter

Siden Torbjørn Flatin og jeg startet opp supporterklubben i 1980, har jeg truffet utrolig mange interessante mennesker på min vei. Det er utrolig hvordan interessen for et engelsk fotballag fører mennesker sammen. Her er noen av dem jeg har truffet gjennom mitt virke i LFCSCN.

28. apr 2020 kl 00.47 [email protected]

Logg inn

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.

PS! Vi tester nå ut annonsefritt for våre medlemmer i en prøveperiode. Les flere detaljer om dette her. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]