Rødt hjørnePandemien presser klubbene økonomisk

Jeg er ikke veldig bekymret for Premier League-klubbene med hensyn til covid-19 ennå. De vil trolig klare seg greit selv om budsjettene må justeres og regnskapene ganske sikkert kommer til å blø kraftig. Lagene nedover divisjonene er i langt større problemer, uten TV-pengene toppdivisjonen nyter godt av og lukrative europeiske turneringer å delta i.

10. okt 2020 kl 12.40[email protected]kopl4

Logg inn

Bli medlem Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent og nå får du annonsefrie sider om du er logget inn. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.