Emlyn HughesI barneskoene til Barrows store sønn

Som 15-åring ble Emlyn Hughes sendt på dør etter bare en treningsøkt da han ba om prøvespill for sin lokale klubb. Mon tro hva de tenkte de som tok den avgjørelsen, da midtstopperen senere ledet Liverpool til klubbens to første europacuptriumfer og ble landslagskaptein for England.

Bli medlem og les resten av artikkelen!

Hoved

  • Medlemsbladet The Kopite i postkassa
  • Full tilgang til alt på Liverpool.no
  • Digitalt medlemskort
  • 10% i KopShop
  • Medlemsturer til Liverpool

Digital

  • Medlemsbladet The Kopite digitalt
  • Full tilgang til alt på Liverpool.no
  • Digitalt medlemskort
  • 10% i KopShop
  • Medlemsturer til Liverpool
Kjøp for 350,- pr årKjøp for 220,- pr år

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent og nå får du annonsefrie sider om du er logget inn. Informasjon om medlemskapstypene finner du her

Allerede medlem? Logg inn her