Scouse voice:VAR og dommere er vår største trussel

Situasjonen med VAR har nå en grad av tåpelighet som savner sidestykke, og da holder det å snakke om Liverpools kamp mot Spurs! Det har vært rettet et enormt søkelys mot dommerstandarden i Premier League, men spesielt på prosessen med videodømming og hvordan det har greid å gjøre noe dårlig enda verre.

Bli medlem og les resten av artikkelen!

Hoved

  • Medlemsbladet The Kopite i postkassa
  • Full tilgang til alt på Liverpool.no
  • Digitalt medlemskort
  • 10% i KopShop
  • Medlemsturer til Liverpool

Digital

  • Medlemsbladet The Kopite digitalt
  • Full tilgang til alt på Liverpool.no
  • Digitalt medlemskort
  • 10% i KopShop
  • Medlemsturer til Liverpool
Kjøp for 320,- pr årKjøp for 210,- pr år

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent og nå får du annonsefrie sider om du er logget inn. Informasjon om medlemskapstypene finner du her

Allerede medlem? Logg inn her