SjokkavgangerPressekonferansene som endret Liverpool

Akkurat som i 1974 da Bill Shankly overraskende annonserte sin avskjed, slo det ned som en stor bombe da Kenny Dalglish sa farvel i 1991. På Lime Street Station kom beskjeden over høyttaleranlegget: «Kenny Dalglish has resigned as Liverpool manager, I just thought you’d like to know that.»

Bli medlem og les resten av artikkelen!

Hoved

  • Medlemsbladet The Kopite i postkassa
  • Full tilgang til alt på Liverpool.no
  • Digitalt medlemskort
  • 10% i KopShop
  • Medlemsturer til Liverpool

Digital

  • Medlemsbladet The Kopite digitalt
  • Full tilgang til alt på Liverpool.no
  • Digitalt medlemskort
  • 10% i KopShop
  • Medlemsturer til Liverpool
Kjøp for 320,- pr årKjøp for 210,- pr år

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent og nå får du annonsefrie sider om du er logget inn. Informasjon om medlemskapstypene finner du her

Allerede medlem? Logg inn her