Arctic Circle LiverbirdsArctic Circle

Arctic Circle Liverbirds

Det har en stund vært snakk om å få stiftet en Liverbirdsklubb i området. Torben Østrem tok initiativ til dette, og i mai 2018 ble det satt sammen en liten arbeidsgruppe bestående av Torben Østrem, Morten Olsen og Reid Engseth. Arbeidsgruppa laget blant annet grunnlag for logo, klubbnavn og vedtekter.

Arctic Circle Liverbirds ble formelt stiftet 23. august 2018 på Konsvik skole, i Lurøy kommune. Klubben har som formål å være et samlingspunkt for å fremme samholdet mellom supportere av Liverpool FC. Formidle informasjon om Liverpool FC, arrangere reiser og andre tiltak som er i medlemmenes interesse, samt vise vår støtte til Liverpool

Arctic Circle Liverbirds er en lokal supporterklubb for Liverpool fans, hovedsakelig på Helgeland, men andre røde er også velkommen!

Bakgrunnen for valg av klubbnavn er på grunn av beliggenheten vår, som er like ved polarsirkelen på Helgelandskysten, samtidig som vi ønsket å benytte et navn som ikke har en spesifikk tilhørighet.

Klubben ble registrert i Brønnøysundregisteret den 15.09.2018 med organisasjonsnummer 921 404 360 Bli medlem Medlemskap (gjelder aug-mai) koster kr 150,- pr person, og 300,- for familiemedlemskap. For å melde seg inn, kan man betale inn på Vipps til 537390. Merk innbetaling med medlemskap.

Som medlem blir du tilsendt diplom, medlemskort og mulighet for kjøp av klubbens egne supportereffekter. Klubben har per i dag ikke noe fast møtested. Da vi er spredt over store områder, med varierende reisetilbud, har samlingssted hovedsakelig vært hjemme til hverandre.

Styret for sesongen 18/19 er som følger:

* Leder Morten Aspdal Olsen

* Nestleder Torben Ebbesen Østrem

* Styremedlem Håkon Haugen

* Styremedlem Sebastian Jansvik Du finner mer informasjon om klubben på vår facebookside eller kontakt oss på [email protected]