Haugesund

Vi har som mål å skape en sosial ramme med litt aktivitet rundt Liverpool-kampene som går på TV, samt gjennomføre et par arrangementer per sesong og ellers gjøre livet så kjekt som mulig for våre medlemmer.

Vi ønsker i tillegg å støtte opp om veldedige tiltak, i første rekke støtte til den Liverpool-relaterte veldedighetsorganisasjonen Jamie Carragher's '23 Foundation', hvor bl.a. 10,- av hvert medlemskap vil bli gitt.

Styret for sesongen 2019/20

Leder: Geir Misje.
Nestleder: Vibeke Svendsen Ness.
Kasserer: Anita Misje.
Styremedlemmer: Hanna Hop, Stig-Ove Olsen, Lene Almås Steine og Ingrid Elisabeth Grøneng.

Stamstedet til Liverbirds Haugesund er Sportsbarenpå Indre Kai i Haugesund.

Medlemskontingenten
150,- (over 16 år)
250,- for familiemedlemsskap (gjelder barn opptil 18 år)
Barn under 16 år slipper unna kontingent. Kontingenten er gyldig for fotballsesongen. Eksempelvis 2019/20 sesongen.

I 2017/18 og 2018/19 sesongen har vi arrangert en medlemstur på våren. Første året var vi 23 stk som reiste for å overvære kampen mot Newcastle.

Vi fikk donere kr.40.000,- til Jamie Carragher 23 Foundation, som vi fikk overrekke til Jamie personlig.
Andre året var vi 23 stk som er reiste og hadde en topp tur. Inkludert i turen var også denne gangen et møte med Jamie Carragher, hvor vi igjen donerte innsamlede midler siden fjorårets medlemstur til 23 Jamie Carragher Foundation. Denne gang med 30.000,- med oss i bagasjen. Det betyr at vi har donert 70.000,- - som er samlet inn siden vi våknet til live igjen som klubb i 2014/15-sesongen!

Tilbakemeldingene var ikke til å ta feil av; dette må vi gjøre igjen!

Medlemsturen 2019/20 er satt til Liverpool - Burnley kampen. Mer informasjon om denne og påmelding finnes på vår hjemmeside

Vi har et oppdatert nettsted. Søk påLiverbirds Haugesundog du finner oss der. Vi har to facebook-grupper. En for våre medlemmerog en for alle Liverpool-supportere på Haugalandet. I tillegg har vi en Instagram-konto hvor vi deler bilder og videoer fra kampane på Sportsbaren og de arrangementer vi har. Så søk oss opp og følg oss!

Vi kan også kontaktes på email [email protected]eller til leder Geir Misje tlf. 48112400.