Moss

Etter at Håvard Skifterud i lang tid hadde gått med en fugl i magen, ble egget klekket og fuglen kom fram januar 2009. Lars Smith, kompisen, ble med da idèen ble fortalt om å sette igang en lokal supporterklubb i byen som forøvrig også har en fugl i sitt byvåpen, nemlig kråka. Da spørsmålet om å etablere et styret og om han ville være med kom et positivt svar raskt. De 2 kompisene har en felles kjærlighet, nemlig kjærligheten til klubben fra Merseyside, Liverpool FC. Inge Eian og Joar Pedersen, også ivrige supportere, ble så spurt om å være med i Styret, og med den samme kjærligheten til klubben, ble vi samlet til vårt første styremøte i januar. Interimsstyret var satt.Møtested:
Etter stiftelsesmøte skal vi samles på Fetter Anton Sportsbar & Bifferiog se kampen mellom Manchester United og Liverpool.
Fetter Anton
vil være vårt møtested. Stedet er nyåpnet i februar og vil være vårt stamsted. Det vil være supre forhold for å se alt av Liverpool-kamper, med store skjermer. Det vil også være god mat å få servert fra kjøkkenet, med biff som spesialitet. Liverbirds-medlemmer vil ved fremvisning av medlemskortet få visse fordeler, spesielt under kampene.

Stiftelsesmøte:
Styret skal offisielt velges og godkjennes.
Interimsstyret består pr. idag av:
Håvard Skifterud, President
Lars Smith, Visepresident
Joar Pedersen, Kasserer
Inge Eian, Sekretær

Andre punkter på agendaen til Stiftelsesmøte vil være: Vedtekter, Kontingent, Formål med klubben(tv-kamper, Liverpool-reiser, arrangementer, quiz-kvelder, medlemskort, effekter) Aktiviteter, Hjemmesiden og Eventuelt.


Det offisielle Stiftelsesmøte er satt til den 14.mars på Melløs Stadion.
I skrivende stund er antallet medlemmer 65 stk. og vil nok stige ytterligere fram mot Stiftelsesmøte.
Se nærmere info på hjemmesiden vår.


Kontaktpersoner:Håvard Skifterud, [email protected], mob.nr. 950 84700

Lars Smith, [email protected], mob.nr. 464 23303

NB! Dersom dere er interessert I å melde dere inn i klubben, gjør dere dette ved å sende en mail til vår mailadresse, [email protected], og husk å skrive navn, adresse, mailadresse, alder og tlf.nr.
Da er dere medlemmer og kontingent vil bli sendt ut på et seinere tidspunkt, da den er endelig satt og vedtatt. Innmelding kan gjøres på vår hjemmeside: www.liverbirdsmoss.com

1531 Moss