Oslo0184 Oslo
Oslo

Av Bertil Holen

Liverbirds Oslo ble startet i 2009 og har siden den gang jobbet med å utvikle Liverpoolmiljøet i Oslo. Ett av våre hovedmål er å samle så mange som mulig på kampdager for å skape ekte Liverpoolstemning på «vår» pub.

Vi håper også å spre ordet rundt om i landet, slik at alle tilreisende Liverpoolsupportere vet hvor de kan gå dersom de er på besøk i Oslo og ønsker å se kamp i et hyggelig Liverpoolmiljø, der fotball, sang og moro står i sentrum.

Møtested: Vi har inngått avtale med Andys Pub i Stortingsgaten (vis a vis Saras Telt). Den største fordelen med Andys Pub er at vi er «alene» i puben på kampdager! Her møter du kun på Liverpoolsupportere, og puben pyntes i rødt hver kamp.

Liverbirds Oslo arrangerer events gjennom hele året, med hovedvekt på fellesturer til Liverpool 2-3 ganger i året. Andre events er sommerfest, julebord og «borteturer» til andre Liverbirds-klubber.

Vi publiserer alle arrangement på Facebook. Søk Liverbirds Oslo, eller klikk her: http://www.facebook.com/profile.php?id=773635639&ref=profile#/group.php?gid=116390790368&ref=ts

Liverbirds Oslo har også et fotballag som trener jevnlig og deltar i bedriftsserien i Oslo. Mer informasjon om fotballaget finner du på Facebook. Søk Liverbirds Oslo FC.

Hjemmeside: er under oppdatering, mer informasjon kommer senere.

Kontakt: Spørsmål, forslag og andre henvendelser kan sendes til: [email protected]

Bli medlem!

Medlemskap i Liverbirds Oslo koster 100kr per sesong (gratis for de under 18 år). Ønsker du å bli medlem kan du sende en mail til [email protected]med navn, e-mailadresse og telefonnummer.

Innmelding vil også bli mulig på vår hjemmeside etterhvert, eller på Andys. Spør etter Anette, Janne, Pål, TK eller Bernt!

Velkommen til Oslo og Andys!

Siste Til vår nyhetsoversikt
18.01.2018 kl 22:52

Sturridge-exit betyr at Ings blir værende

Det er mer sannsynlig at Daniel Sturridge forlater Liverpool denne måneden enn at Danny Ings gjør det.

+
18.01.2018 kl 21:12

Skade stopper Carroll-kjøp - går for Peter Crouch

Chelsea er på spissjakt, og alternativene er mildt sagt oppsiktsvekkende.

+
18.01.2018 kl 19:19

Har bare ventet på at det skal løsne for Chamberlain

Joe Gomez lar seg imponere over den nye lagkameraten.

+
18.01.2018 kl 16:07

Videodømming på Anfield for første gang

VAR vil bli benyttet i FA-cupkampen mellom Liverpool og West Bromwich.

+