Stavanger4005 Stavanger
Rogaland

Styret
Styret består av: Erlend Trane (Leder), André Hauge (Nestleder), Øystein Osnes, Janni Pedersen, og Kim Westby.

Alle dedikerte oppgaver. I tillegg har vi en flott gjeng med ildsjeler blandt våre medlemmer som er uvurderlige.

Oppstart
Liverbirds Stavanger ble startet sommeren 2007 av lokale ildsjeler som fant ut at det var på høy tid med en lokal klubb for Liverpool Supportere. Først og fremst ønsket vi en felles tilhørighet til et vannhull for å treffes under kamper. Samtidig håpet vi å kunne utnytte det å stå samlet, i form av identitet og de fordelene man for øvrig kan ha av å fremstå som en organisert gruppe. 

Lite visste vi på den tida om den enorme interessen som bodde i byen. Det var alltid gode besøkstall på flere pub?er under kamp og man hadde aldri problem med å gjøre seg bemerket med sanger og stemning. Når det nå er gått vel 2 år siden oppstarten og vi teller over 600 medlemmer lokalt, så er det imidlertid over all forventning. 

Etter litt søking og avstemming kom vi frem til at Stavanger Sportscafe, også kjent som 2. etasje på Beverly (Skagenkaien 14A) var stedet å møtes. Dette på bakgrunn av det tilbudet vi fikk der. Sportscafèen lovet oss en unik eksklusivitet i forhold til at Liverpool alltid er prioritet 1 når det skal vises fotball. De kan hete Viking eller Manc så mye de vil. Når Liverpool spiller så går kampen på alle skjermer i Stavanger Sportscafè. Et must for oss. 

I det daglige: Mange har jobbet fantastisk hardt for at Liverbirds Stavanger skulle komme dit vi er i dag. Det er ikke få hundre timer som ligger bak når vi har arrangert legendekamp, fellestur, julebord, medlemskort, nettsider og en alltid stivpyntet pub med resultat-tipping til nesten hver eneste kamp siden sommeren 2007.

I Liverbirds Stavanger har vi dessuten et godt forhold til en del andre Liverpool FC relaterte organisasjoner og sammenslutninger, som LFCSCSB, andre Liverbirds klubber, HJC, Spirit Of Shankly etc... 

Kontakt: Vi håper du tar kontakt dersom det er noe du lurer på eller har tips til noe du mener vi burde bruke tid / ressurser på. Som Liverpool Supporter er du velkommen som medlem hos oss! 

Hjemmeside: www.liverbirds-stavanger.com

Hjertelig velkommen til å besøke siden! Innmelding i Liverbirds Stavanger skjer også via hjemmesiden.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.02.2018 kl 22:06

Marko Grujic viser fremgang i Cardiff

Laget fra Wales er ubeseiret etter at Marko Grujic kom dit på utlån fra Liverpool, og serberen blir stadig bedre i Championship.

+
19.02.2018 kl 19:28

Amerika, treningsleir i Europa og generalprøve på Anfield

James Pearce i Liverpool Echo antyder hvilke sesongforberedelser Jürgen Klopp legger opp til før 2018/19.

+
19.02.2018 kl 13:20

Taktiske endringer utløste målrushet

Mohamed Salah om hvordan Jürgen Klopp har fått det beste ut av ham.

+
19.02.2018 kl 10:59

West Hams scouser har en god statistikk på Anfield

Aaron Cresswell spilte for Liverpool som guttunge.

+