Medlemsvilkår

Vilkår for bestilling av medlemskap i supporterklubben.

Foretaksinformasjon:

  • Foretaksnummer: 975 332 764 MVA
  • Juridisk navn: Liverpool FC Supporters Club Norway

Kontaktinfo:

Liverpool FC Supporters Club Norway er den offisielle supporterklubben til Liverpool FC i Norge. Vi har fire forskjellige typer medlemskap med innhold tilpasset alder og interesse.

Bekreftelse på epost
Når bestillingen din er betalt vil du få en epost fra oss med bekreftet medlemsnummer, type medlemskap du har bestilt, betalingssum og referansenummer på transaksjonen. Ta godt vare på bekreftelsen da denne gjelder som kvittering.

Ikke mottatt bekreftelse på epost?
Dersom du ikke har mottatt bekreftelsen på e-post fra oss kort tid etter bestillingen ber vi deg undersøke om den kan ha lagt seg i innboksen for useriøs e-post. Dersom du er i tvil om bestillingen er korrekt gjennomført ber vi deg ta kontakt med oss på epost: [email protected]

Pris
Alle priser er i norske kroner. Det er ikke moms på kjøp av medlemskap. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet, som utgifter til utstedelse, porto, frakt m.m.

Leveringsbetingelser
Medlemskapet er normalt hos deg innen 3-5 virkedager. Skjer det skader eller er mangler ved leveringen vil dette bli erstattes av oss.

Gyldighet
Hovedmedlemskap gjelder for mottakelse av åtte medlemsbladet. Vi utgir normalt åtte blader på 12 måneder.
Alle andre medlemskap gjelder for 12 måneder.

Det sendes ut tilbud om fornyelse innen medlemskapet utgår.

Medlemskapet kan når som helst sier opp, men eventuelt utestående refunderes ikke.

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om produktene/tjenestene på siden.

Antall blader og innhold i medlemskapene kan bli endres på kort varsel dersom årsmøtevedtak eller styret i foreningen bestemmer det.

Personopplysninger
Supporterklubben behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Brukerprofil
Vi gjør oppmerksom på at brukerprofiler på KopForum ikke kan slettes, kun deaktiveres.

Betaling med kort
Vi krever betaling for produktene fra det tidspunkt ordrebekreftelse og gyldig kvittering blir sendt fra oss til kunden. Dette skjer samtidig som kjøpet gjennomføres.

Når bestillingen bekreftet hos deg med email fra oss er betalingen godkjent og hele kjøpet vil bli belastet kortet ditt. Det er mulig å benytte Visa, Mastercard og Vipps som betalingsmiddel på nett.

Kortinformasjon
Når du handler hos supporterklubben blir betalingen behandlet av Nets, som er en sikker elektronisk betalingsløsning. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Avbestilling
Angrer du kjøpet kan det returneres til oss innenfor 14 dager. Angreretten gjelder fra det tidspunkt medlemskapet betales, se kvittering du mottar på e-post.

For å benytte angrefristen, send kvitteringen i retur til [email protected], evt. per post til:

Liverpool FC Supporters Club Norway
Postboks 43
4551 Farsund

Husk å legge ved opplysninger som gjør det mulig for oss å identifisere deg: navn, adresse og kontonummer du vil ha pengene tilbakeført på. Hvis du har spart på kvitteringen på kjøpet, kan du vedlegge en kopi av denne. De forsendelsesomkostninger som påløper i forbindelse med returnering av et medlemskap dekkes av kunden.

Når du har sendt medlemskapet i retur til ovenstående adresse, krediterer vi det betalte beløp og setter inn pengene på din konto senest 14 dager etter mottakelsen.

Reklamasjon
Liverpool FC Supporters Club Norway behandler reklamasjoner iht. kjøpslovens paragraf om reklamasjon. Dersom du ønsker å reklamere på et medlemskap, skal det sendes skriftlig begrunnelse med dokumentasjon inn til oss på vår adresse:

Liverpool FC Supporters Club Norway
Postboks 43
4551 Farsund

Når du returnerer et medlemskap, skal du inkludere ditt navn og din adresse eller et medlemsnummer.