Slik planlegger Klopp for kampen uten Trent

I «Pausepraten» kan du lytte til hva Jürgen Klopp sa på pressekonferansen foran toppkampen mot Manchester City.

1. okt 2021 kl 14.41Arve Vassbottenarvaldo

I fredagens «Pausepraten» hører vi fra Jürgen Klopps pressekonferanse før storkampen mot Manchester City. Klopp snakker både om alternativene han har tilgjengelig nå som Trent Alexander-Arnold er skadet, og om hvor dominerende City har vært i de siste kampene. Han deler også sitt syn på løsningen som nå er foreslått etter landslagspausen for spillerne fra rødlistede land.


Hver dag fra mandag til fredag vil Liverpool supporterklubb Norge komme med en nyhetspodcast med det siste døgnets nyheter fra Liverpool. I «Pausepraten - det siste døgnet med Liverpool» vil Arve Vassbotten og Mari Lunde veksle på å oppsummere de siste nyhetene fra klubben vi elsker.

Denne podcasten vil komme i tillegg til The Kopite Podcasten, som vi lager ukentlig i sesongen. 

Listen on Apple Podcasts