Super League kollapset. Hva nå, FSG?

Hva var det som gikk så galt med Super League? Hva gjør dette med eierne, FSG, og kan de redde ryktet sitt nå?

Fotball handler om lidenskap – men det handler også om lidelse. Uten lidelsen enhver supporter er dømt til å oppleve i perioder av sitt liv ville ikke oppturene smakt så godt uansett hvor små de er. Fotball handler om jubel, men også om lidelse og spenning, oppturer og nedturer. Det forsøkte tolv av verdens mektigste klubber å ta fra oss.

De ville selge selve fotballens sjel for milliarder av kroner. De forstod bare ikke dette: At vi supportere ønsker å vinne alt, men ikke til enhver pris! For første gang ønsket en så og si samlet supporterskare at Liverpool skulle gå tapende ut. Og etter 48 timer med et luftslott av et prosjekt sprakk bobla tirsdag kveld, og fotballverden kan puste lettet ut. Supporterne vant igjen!

Hva var det som gikk så galt? Hva gjør dette med eierne, FSG? Kan de redde ryktet sitt nå? Arve Vassbotten, Tore Hansen og Torbjørn Flatin tar debatten i «Pausepraten - The Kopite Podcasten».

Listen on Apple Podcasts