– Jeg er seriøst livredd for denne kampen

Her er en ny episode av «The Kopite Podcasten».

11. mai 2021 kl 16.44Arve Vassbottenarvaldo

Manuset til Southampton-kampen fulgte hendelseforløpet fra kampene mot både Leeds og Newcastle, med en tidlig Liverpool-ledelse og så neglebitende spenning de siste 30 minuttene ... men til forskjell fra de to kampene var det Liverpool som fikk med seg alle poengene og som klarte å punktere kampen.

Dermed kan vi fortsatt drømme om en topp fire-plassering.

I «Pausepraten - The Kopite Podcasten» snakker Arve Vassbotten, Torbjørn Flatin og Arild Skjæveland om en meget spennende uke. Om nøkkelkampene i topp fire-kampen, om Fabinho, om Thiago, om vi skal fortsette å handle fra Bundesliga, om Yves Bissouma og selvsagt om Manchester United-kampen.

Listen on Apple Podcasts