Tsimikas har levert. Er det da en selvfølge at Robertson skal rett inn på laget? Ja!

Tilbake på The Kop, Shaqiri-exit og Elliotts ilddåp i en ny episode av «Pausepraten - The Kopite Podcasten».

Liverpool fulgte opp 3-0 mot Norwich med 2–0 mot Burnley, og har fått en drømmestart på Premier League-sesongen. Om noen dager får vi de første signalene på hvor gode Liverpool er denne sesongen, når sesongens første storkamp venter mot Chelsea på Anfield.

I «Pausepraten – The Kopite Podcasten» denne gangen har Arve Vassbotten med seg Jens Bessesen og Mari Lunde.

00:00: En av uvanlig få nordmenn som var på plass på Anfield lørdag var Mari Lunde. Hun forteller om sine opplevelser blant svettelukt, fotballsanger og herlig stemning.

5:12: – Noe av det de viste i andre omgang var Liverpool på sitt aller beste. Slik vurderte vi Burnley-kampen, og muren som er satt opp i midtforsvaret. 

9:15: Kostas Tsimikas kjempet seg inn i fansens hjerter etter brytekamp på gressmatta, og et nydelig innlegg. Er det nå en selvfølgelighet at Andy Robertson skal rett inn på laget når han blir skadefri?

14:12: Diogo Jota har nå 15 mål siden han kom fra Wolverhampton i fjor høst, to tredjedeler av dem har vært enten det første målet, eller det avgjørende målet. Hva er forskjellen på ham og Firmino, og hvem av dem bør starte mot Chelsea?

19:24: Harvey Elliott ga sommerfugler i magen på lagoppstillingen. Dette er dommen over hans Premier League-debut og hvordan han og resten av midtbanen klarte seg.

24:58: Xherdan Shaqiri selges, vi takker for bidraget, men må Liverpool nå handle eller er det god nok dekning i troppen?

30:45: Tanker og lagoppstilling mot Chelsea.

Listen on Apple Podcasts