– Snakk om å ta sjansen med begge hender! Han kan ikke settes ut nå!

For en uke Curtis Jones har hatt.

En noe skuffende 3–3 mot Brentford, ble fulgt opp av en maktdemonstrasjon mot Porto der Curtis Jones var involvert i samtlige fem scoringer. Det har ikke manglet på underholdning denne uka, og søndag toppes alt med toppkamp mot Manchester City på Anfield.

Arve Vassbotten har med seg Tore Hansen og Arild Skjæveland i «Pausepraten – The Kopite Podcasten» for å diskutere den siste uka.

Her er samtaletemaene:

00:40: Curtis Jones var nesten glemt, men så tok han sjansen med begge hendene. Hva tilfører han laget og hva slags rolle får han framover?

08:24: Porto-kampen var en maktdemonstrasjon, og en mer eller mindre perfekt bortekamp i Europa.

13:57: Supertrioen scoret i samme kamp for 14. gang - tre av gangene mot Porto. Og Liverpool har aldri scoret mer på sesongens første ni kamper.

16:22: Mohamed Salah med åtte mål så langt – er han tilbake på sitt beste? Og hva vil dette si for kontraktsforhandlingene? 

20:45: Statusen i «dødens gruppe» etter to kamper.

23:18: Den absurde situasjonen rundt neste landskamppause.

26:35: Surt poengtap mot Brentford, men likevel topp underholdning: – Jeg klarte ikke bli like sur og irritert som jeg vanligvis blir.

31:44: Skal vi bekymre oss for baklengsmålene som kom mot Brentford, eller var det et arbeidsuhell som virker skjerpende?

33:07: Manchester City-kampen: ­– De var skremmende gode mot Chelsea, men det må ha kostet endel for dem denne uka.

37:55: Slik tror vi laget blir mot Man City. Hvem skal erstatte Trent, kan Curtis Jones utelukkes nå, og ikke minst skal Jota eller Firmino starte?

Listen on Apple Podcasts