Et «alvorlig smitteutbrudd» i Liverpool

I onsdagens episode av «Pausepraten» får vi bekreftelsen på at semifinalen mot Arsenal har blitt utsatt.

Det har vært et kaotisk og dramatisk døgn for Liverpool på koronafronten, da et «alvorlig smitteutbrudd» herjer i klubben. Vi ser også at to Liverpool-spillere har kommet med på «årets lag» fra L'Equipe, og en italiensk klubb er interessert i Divock Origi sine tjenester.

Hver dag fra mandag til fredag vil Liverpool supporterklubb Norge komme med en nyhetspodcast med det siste døgnets nyheter fra Liverpool. I «Pausepraten - det siste døgnet med Liverpool» vil Arve Vassbotten og Mari Lunde veksle på å oppsummere de siste nyhetene fra klubben vi elsker.

Denne podcasten vil komme i tillegg til The Kopite Podcasten, som vi lager ukentlig i sesongen.

Listen on Apple Podcasts