– Vi måtte spille en ny type fotball

I mandagens episode av «Pausepraten» ser vi hva Jürgen Klopp sa etter seieren over Crystal Palace.

Tyskeren var strålende fornøyd med å ha vunnet en tøff kamp, og for å ha kommet helskinnet gjennom en vanskelig periode der noen av de største stjernene har vært og er opptatt med Afrikamesterskapet. Patrick Vieira var ikke like fornøyd. Samtidig fortsetter kvinnelaget opprykksformen.

Hver dag fra mandag til fredag vil Liverpool supporterklubb Norge komme med en nyhetspodcast med det siste døgnets nyheter fra Liverpool. I «Pausepraten - det siste døgnet med Liverpool» vil Arve Vassbotten og Mari Lunde veksle på å oppsummere de siste nyhetene fra klubben vi elsker.

Denne podcasten vil komme i tillegg til The Kopite Podcasten, som vi lager ukentlig i sesongen.

Listen on Apple Podcasts