En episk straffekonk, en keeper som økte £20M på en kamp og snakk om kvadrupel

Det var den ultimate lagseier. Det var det ultimate beviset på at Liverpool fortsatt er mentale monstre.

Etter 11 perfekte straffespark er Liverpool mestvinnende i ligacupens historie, og startskuddet har nå gått for en vår der Liverpool skal jakte på alle fronter, for nå blir det også kvartfinale i FA-cupen.

I «Pausepraten – The Kopite Podcasten» har Arve Vassbotten med seg Torbjørn Flatin og Jens Bessesen for å snakke om sesongens første trofé og veien videre herfra.

Dette er temaene:

(Tidskodene kan avvike på grunn av reklame)

00:40: Søndagens finale mot Chelsea, må være en av de beste 0–0-kampene som noen gang er spilt på Wembley, og straffekonkurransen er definitivt en av de mest nervepirrende i fotballhistorien. Dette er våre favorittøyeblikk fra finalen.

06:20: Var det noe det kunne stilles spørsmål ved på forhånd var det nettopp Klopps valg om å stå ved Caoimhin Kelleher som målvakt i denne finalen. Men alle spørsmål rundt det ble gjort til skamme.

11:17: Hele 33 spillere har Liverpool brukt i ligacupen denne sesongen. Det er aldri lett å nå en finale, og spesielt ikke når man kjemper på så mange fronter som det Liverpool gjør. Slik har Klopp manøvrert laget fram til seier samtidig som han sakte, men sikkert, har snudd situasjonen i Premier League.

15:35: Målstatistikken til Minamino har gått litt under radaren denne sesongen. De fleste av målene har riktignok vært i cupene, men 9 mål er tross alt ganske bra fra en spiller med 8 kamper fra start og 14 som innbytter. To av de målene kom mot Norwich i FA-cupen onsdag. Dette er våre tanker om cupspilleren Minamino.

21:10: Klopp sier det er galskap, og er lite villig til å snakke om det, men er det totalt urealistisk å tenke på kvadrupel denne sesongen?

24:04: Fjoråret var selvsagt en påminnelse om at vi ikke kan ta noe forgitt, men hva taler for at Liverpools skal unngå noen smell i slutten av denne sesongen?

27:20: Det er naturligvis en veldig viktig kamp i april mot Man City. Er presset på Liverpool eller Manchester City nå i serien?

30:21: Liverpool har hatt en veldig god periode nå med 11 strake seire og 14 kamper uten tap i en periode vi jo fryktet litt på forhånd med spillere i Afrikamesterskapet. Hvilke spillere synes dere har stått fram i denne perioden?

35:37: Spillerne som har skuffet noe.

43:43: Ligacup søndag, FA-cup onsdag, Premier League mot West Ham lørdag og Champions League-retur mot Inter Milan på tirsdag. Man blir litt andpusten bare av å snakke om Liverpools program nå. Hva forventes av rotasjoner nå framover

Listen on Apple Podcasts