– Vi må takke Ulla og alle gode krefter for at dette ordnet seg. Det finnes ikke bedre nyheter.

For å toppe en allerede fantastisk uke, og en allerede fantastisk sesong, så har Jürgen Klopp nå signert ny kontrakt! 

Divock Origi hadde et par nye Divock Origi-øyeblikk mot Everton, og i første semifinale mot Villarreal spilte Liverpool på et vanvittig nivå igjen. For å toppe en allerede fantastisk uke og en allerede fantastisk sesong, så har Jürgen Klopp nå signert ny kontrakt! 

Arve Vassbotten har med seg Torbjørn Flatin i «Pausepraten – The Kopite Podcasten». 

Dette er temaene:

(Tidskoden kan variere noe pga annonser) 

00:35: Torsdag kom det en u-sving av de sjeldne da det ble klart at FSGs president Mike Gordon har fått Jürgen Klopps signatur til 2026, og med seg har han også fått med seg elitetrener Vitor Matos, og assistentene Pep Lijnders og Peter Krawitz. Hva betyr dette for Liverpool framover? 

8:47: Bill Shankly og Bob Paisley bygget to storlag. Nå får Klopp sjansen til det han også. Hva vil denne kontinuiteten ha å si for Liverpool med Klopp da sannsynligvis i 11 år som managere, lenger enn Paisley satt? 

13:30: Oversikt over managerene som har sittet lengst i Liverpool, og hvordan Klopp rangeres blant gigantene. 

16:30: Noe av det store Klopp har bygget i sin tid i Liverpool har vi fått mange beviser på den siste tiden. Og hvor langt laget har kommet i modenhet, klokskap og mental styrke fikk vi se i all sin prakt også mot Villarreal på onsdag.  

21:45: Er 2–0 et godt nok utgangspunkt før returoppgjøret? 

23:12: Det er en vanvittig flyt og en vanvittig form på spillerne akkurat i tide til tidenes mai-måned. Hva er forklaringen på at Liverpool er så enormt gode nå? 

27:42: Sadio Mané er nå oppe i 20 mål for sesongen. Han er en spiller som kanskje ikke var i sin beste form i starten av sesongen, men etter å ha vunnet Afrikamesterskapet ser han ut til å ha blomstret igjen. 

32:26: Divock Origi har skrevet seg inn i historiebøkene til Liverpool gang på gang, og må snart stå øverst på Everton-supporterens hatliste. Vi snakker om kulthelten, som sannsynligvis forsvinner til sommeren. 

36:42: De viktigste spillerne de siste kampene. 

42:07: Til helga er det Newcastle borte for Liverpool i tidligkamp, før Leeds tar imot Manchester City i kveldskamp. Skal Man City snuble her, eller når kan de gjøre det? 

45:39: Hva skal Klopp gjøre for å stå best mulig stilt mot Newcastle til helga, og så sikre finaleplass i Champions League noen dager seinere? 

49:51: Hvor mange titler havner på Anfield denne sesongen?

Listen on Apple Podcasts