– Vi kan ikke gi opp med fem poeng bak, men det er gode grunner til å handle den neste uka

Nå haster det å få snudd skuta for Jürgen Klopp, men hvordan?

Ingen hadde forventet å finne Liverpool på 16. plass etter tre serierunder, men etter et sviende nederlag for Manchester United er det fasiten akkurat nå. Nå haster det å få snudd skuta for Jürgen Klopp, men hvordan? Det diskuterer Arve Vassbotten og Torbjørn Flatin i «Pausepraten – The Kopite Podcasten».

Dette er temaene:

(Tidskodene kan avvike noe på grunn av annonser)

00:33: Torbjørns tanker om kampen mot Manchester United.

03.36: Klopp vraket Fabinho fra start. Hvordan kom han fra det, og diskusjon om Liverpools midtbane.

06.28: Glemte Liverpool at de hadde byttet spiss?

08:08: Klopps bytter, skulle de kommet før?

09:30: Fabio Carvalho kom inn som et friskt pust bør han få sjansen fra start snart?

11:51: I nok en kamp havnet Liverpool under først, dette er sjuende gang på rad i ligaen, tre av gangene denne sesongen. Hva er forklaringen på det?  

15:30: Da Liverpool var en skadekrise på stopperplass ventet de lenge med å hente erstattere, og de som kom var ikke i nærheten av kvaliteten man trengte på tampen av overgangsvinduet i januar 2021. Kan Liverpool ha lært av det, og kan det likevel bli kjøp på tampen av overgangsvinduet?

29:55: Nå er det kamper så og si to ganger i uka fram til VM i midten av november, hvordan skal Klopp klare å snu dette nå?

31:53: Lørdag spilles det mot Bournemouth, allerede onsdag er Newcastle motstander, hvordan skal klopp disponert mannskapet nå til de to neste kampene?

36.28: Ligahåpet etter tre runder.

Listen on Apple Podcasts