– Finnes det en bedre fotball-historie?

Hvem elsker vel ikke et godt comeback? Andre del av «Historien om Rafael Benitez» vier vi 100% til 25. mai 2005, og alt som skjedde på en gressmatte utenfor sentrum av Istanbul.

Liverpool FC var underdog i møte med AC Milans kruttsterke tropp i Champions League-finalen. Benitez sine menn ble likevel fullstendig tatt på senga i første omgang, der alt raknet og de måtte tusle i garderoben på 0-3. Absolutt alle trodde det var over, men vi vet alle hva som skjedde i løpet av seks utenomjordiske minutter i andre omgang. Liverpool sto opp fra de døde.

Fotballskribent Gareth Roberts og forfatter og professor John Williams, var begge til stede på Atatürk stadion. Det samme var supporterklubbens grunnlegger Pål Christian Møller, som hadde skaffet seg billetter til finalen lenge før det var klart at Liverpool skulle spille der. Her forteller de sine historier fra en av de største kveldene i Liverpools historie.

Har du gått glipp av første episode, hvor vi hører om Benitez sin vei til Anfield og den fantastiske reisen til Istanbul? Den kan du høre her:

Listen on Apple Podcasts